donderdag 25 september 2014

Van Hermes tot Achilles

Met de sluitingsplechtigheid van de Europese zomerspelen in het sportpaleis te Antwerpen kwam er ook een einde aan dit prachtige avontuur voor Benjamin en zijn vrienden.
http://www.youtube.com/watch?v=595P9nI79Ws&sns=em
Maar niet alleen in Antwerpen kwam er een einde aan een zeer intensieve week van sport en plezier. Terug in Oostende zal er de komende periode een grote verandering voor onze G-atleten plaatsvinden. Onze coaches verlaten zoals reeds gezegd Hermes Atletiekclub Oostende en starten een eigen G-Atletiekwerking.
Deze werking wordt gedoopt onder de naam 'Achilles'.
Achilles is een figuur uit de Griekse mythologie. Hij is de belangrijkste held uit de Trojaanse oorlog en de hoofdpersoon in het boek van Homerus, de Ilias. Homerus beschrijft de held als de schoonste, de dapperste, sterkste en verhevenste van alle helden, net zoals onze G-atleten.
Maar ook Achilles was kwetsbaar, zoals onze G-atleten.

Hierbij willen we alle vrienden, supporters en sympathisanten bedanken voor het volgen van deze blog. Met het einde van de #SO2014 eindigen we dan ook 'The way to Antwerp'.
Maar elk einde is het begin van iets nieuws.
Benjamin en de G-atleten van Achilles hebben al een nieuw doel voor ogen, namelijk de Nationale Special Olympics 2015 te Brussel.
En vanaf vandaag kunt u dit nieuwe avontuur volgen op onderstaande blog :

http://vanhermestotachilles.blogspot.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten