donderdag 18 september 2014

Infoflash 2 #SO2014

De Spelen beginnen serieus in te korten, nog 2 finaledagen en dan zaterdag de sluitingsceremonie.
Nog meer pech voor Benjamin. Op advies van zijn coach zal hij geen finale lopen op de 100 m en de 400 m. De kans om de blessure te verergeren en zo hun koninginnenummer, de  4 x 100 m in gevaar te brengen is te groot. Benjamin zal dus enkel vrijdag nog de finale van de 4 x 100 m lopen. Met een goeie verzorging door kinĂ© en wat tape moet dit lukken. Het zal zeer close worden want de directe concurrenten lopen 51 sec waar onze jongen in de reeksen 50 sec liepen. Alles zal afhangen van details. De forme van de dag, een goeie stokwissel binnen hun zone en natuurlijk de andere atleten waar ze tegen lopen.
Wie vrijdagnamiddag een kaarsje kan branden, steke het aan !

Onze estafetteploeg van de 4 x 100 m.

3 opmerkingen:

  1. O, jammer... maar inderdaad, tape kan (kleine) wonderen doen en een sterke wil , natuurlijk - zoals die van Benjamin. Ik brand zeker een kaarsje ! Groetjes, Karen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij probeerden te volgen via nieuws en royalty, de enige kanalen waar we iets konden zien. Veel koningin maar weinig atleten. Is er ergens live stream waar wij iets kunnen zien ? Voor de inline skating in Zandvoorde kon dit wel en voor een wereldevenement ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey, zou je eens moeten vragen bij Lighthouse, Frank en Anne-Marie hebben livestream gekeken op website VTM tijdens de opening. Mss ook tijdens de sluiting komende zaterdag ?
      groetjes,
      Marc

      Verwijderen